Bioeffect

Tijekom mladosti koža sadrži dovoljno proteina te je samim time elastična, blistava, bez bora. Procesom starenja količina proteina opada a kao posljedica toga javljaju se bore, koža gubi sjaj, tonus postaje opušten, a ten neujednačen.
Kako bi usporili procese starenja, zadržali i povećali biološku aktivnost stanica, Islandska tvrtka ORF GENETICS, odnosno njen ogranak tvrtka BIOEFFECT otkrili su i stavili u upotrebu revolucuionarnu formulu koja zadovoljava sve potrebe istih.
Stanični aktivator EGF – replika ljudskog proteina dobivena iz biljke – zrna ječma koji raste u vukanskoj zemlji te je zaljevan čistom izvorskom vodom u najsuvremenijim staklenicima na islandu.
Stanični aktivatori su proteini koji su nužno potrebni u biologiji ljudske kože jer služe povećanju aktivacije i obnove stanica, što se očituje u u pomlađenom i obnovljenom prirodnom sjaju kože.
Omogućuju međusobnu komunikaciju među stanicama , a rezultat je smanjena dubina bora , povećana debljina i gustoća kože.

ORF GENETICS tj. tvrtka BIOEFFECT koja se prvenstveno bavi molekularnom biologijom trenutno je jedina tvrtka na svijetu koja epidermalne faktore rasta dobiva iz biljke a ne bakterijskih ili životinjskih stanica a 1986, godine za otkriće uloge faktora rasta dobili su Nobelovu nagradu za medicinu te pokrenuli revoluciju u kozmetici pomlađivanja.

Na tržištu je više proizvoda koji sadrže faktor rasta, posebice u SAD-u i Aziji, međutim, Bioeffect je trenutno jedina tvrtka na svijetu s tehnologijom za proizvodnju faktora rasta iz biljke koji su puno čišći i učinkovitiji: s njihovim postupkom dobiva se razmjerno visok udio faktora rasta tako da u proizvodu zaista djeluju te nisu samo ime na pakiranju

Klinički dokazani učinci pomlađivanja, konkretno izmjereni rezultati o 60% debljoj i 30% gušćoj koži bili su do sada nešto nemoguće u kozmetičkoj industriji te su još uvijek potpuno neusporedivi s konkurencijom.

2017-07-25T00:22:28+00:00

Leave A Comment

Apis Salon ljepote

Gajeva 7/1

Radno vrijeme:

PON-PET 8-20 | SUB 9-14

Nazovite nas:

01 4811 087, 091 4553 475