LPG TRETMANI 2023-03-21T12:22:52+01:00

LPG LIPOMASSAGE – tretmani tijela

LPG Lipomassage je patentirana tehnika mehaničke stimulacije tijela koja potiče uklanjanje nakupljenih toksina, celulita i oblikovanje tijela. Figura je vitkija a oblikujete samo one djelove tijela koje želite promjeniti.
Mehaničkom stimulacijom tretmanskom glavom na površini kože, šaljemo signale duboko u stanice kako bi se isprovociralo otpuštanje masnoća iz masnih stanica ili poticanje sinteze kolagena i elastina ( ovisno o problematici i programu).
Na taj način djelujemo dublje u vezivnom tkivu i dopiremo do najotpornijih masnih naslaga i uspješno ih razgrađujemo . Usporedno s tim procesom , poboljšana je i cirkulacija, i izmjena tvari , obnavljaju se površinski slojevi tkiva a koža se zateže, obnavlja i revitalizira.
Tretmani su bezbolni i potpuno neinvazivni, a njihovi rezultati su znanstveno dokazani.
Tretmani se najčešće rade u kurama od minimalno 6 tretmana, ovisno o problematici. Pomoć kod odabira tretmana i količini istih pružit će vam naši terapeuti koji su certificirani za rad na najnovijim uređajima.

LPG ENDERMOLIFT – tretmani lica

LPG Endermolift je prirodna i neinvazivna metoda uklanjanja vidljivih znakova starenja – bora, opuštenog tonusa kože, vrećica ispod očiju i podočnjaka , opuštenih kontura lica, podbratka…
Svojim intenzivnim dubinskim djelovanjem , LPG Endermolift poboljšava cirkulaciju i izmjenu tvari, potiče proizvodnju kolagena i elastina , te uklanja nepoželjne masnoće.
Oštećeno tkivo se obnavlja, a koža zateže i pomlađuje.
Krajnji rezultat je poput liftinga lica , bez injekcija ili kirurškog zahvata.
Tretman se najčešće radi u kurama kako bi se mladoliki izgled što dulje zadržao.

Apis Salon ljepote

Gajeva 7/1

Radno vrijeme:

PON-PET 8-20 | SUB 9-14

Nazovite nas:

01 4811 087, 091 4553 475