Trajni lak

Koliko su nokti važni pokazuje nam modna industrija koja konstantno lansira razne inovacije za oblikovanje i njegu noktiju.
Nokti su moda, savršen dodatak našem izgledu, oni mogu pokazati koliko ste modno osviješteni i njegovani ali i obrnuto.
Zbog toga svaka žena priželjkuje dugotrajne i brze rezultate laka za nokte.
Kako bi pružili klijentima dugotrajne, brze i što prirodnije rezltate, CND kao industrija za izradu lakova i gelova za nokte odlučila je napraviti što prirodniji trajni lak za nokte.

Shellac je patentirana , zaštićena inovacija koja posjeduje UV3 tehnologiju koja je kombinacija jednostavne upotrebe a izdržljiva je kao gel, nema brušenja, nema rašpanja.
Aktivne hranjive supstance koje su dodane u lak hrane, vlaže nokat i štite ga od bilo kakvih oštećenja.
Lako se nanosi, postojan je kao gel i lako se skida. Nanosi se u 4 sloja – baza, dva sloja odabrane boje i završni sjaj, te time garantira postojanost boje i visoki sjaj dva tjedna. Kod većine postojanost laka je i više od dva tjedna, ali kako nokat raste pojavljuje se i izrast, pa je preporuka da se ponovi njega.
Naravno, prije samog nanosa laka, napravi se kompletna manikura, kako bi se ukonili eventualni ostatci laka, i uredila kožica oko nokta.
Lako ga je otkloniti; upotrebom tekućine, vatica i folije, bez stanjivanja i ozljeđivanja ploče nokta rašpicom .
Nema višesatnog sušenja laka za nokte, otporan je odmah nakon nanošenja na grebanje i guljenje ili kojekakva druga oštećenja; bilo da su ruke mokre ili da puno tipkate na tipkovnici vašeg računala.
Nokti sa Shellackom postaju otporniji i tvrđi, bilo da se radi o noktima na rukama ili na nogama a lak je prirodan i tanak.

2017-07-25T10:07:29+02:00 Novosti|

About the Author:

Apis Salon ljepote

Gajeva 7/1

Radno vrijeme:

PON-PET 8-20 | SUB 9-14

Nazovite nas:

01 4811 087, 091 4553 475